Skip to main content

More right-solid
More right-solid
SHOW DETAILS
up-solid down-solid
eye
Title
Date Archived
Creator
Community Audio
Jun 21, 2020 Tid för podd
audio
eye 214
favorite 0
comment 0
I det sista avsnittet innan podden tar sommaruppehåll summerar vi den märkliga Bondvåren och dyker ner i Batman! Hur lika är egentligen Batman och Bond och finns det något gemensamt som kan förklara fascinationen för karaktärerna? Till vår hjälp har vi Batmanexperten Marcus som reder ut begreppen. Dessutom blir det ett besök i Shirley Basseys oväntade arkiv och Emanuel levererar en bomb från Filippinerna. Det och mycket mer när det har blivit tid för Batman vs Bond!
Topics: James Bond, 007, Podcast, Swedish, Svensk, Sverige, Batman, Christopher Nolan
Community Audio
audio
eye 218
favorite 0
comment 0
I vårt 98:e avsnitt kliver vi in i Flemings värld och går på djupet av hans fascinerande japanska värld. En deprimerad James Bond, en "batshit crazy" Blofeld, en Irma Bunt som är för ful för att leva och mycket annat surrealistiskt och bisarrt! Vad stämmer egentligen om Flemings porträtt av Japan? Hur ser vi på denna skeptiska, lite otrevliga karaktäriseringen av Bond? Det har blivit tid för japanska slott och sten, sax, påse!
Topics: James Bond, Ian Fleming, Podcast, Swedish, You Only Live Twice
Community Audio
May 24, 2020
audio
eye 196
favorite 0
comment 0
I vårt 97:e avsnitt återvänder Otto och Rickard till sin lilla miniserie om seriens soundtrack och kliver rätt ut på discogolvet. Vi dammar av soundtracket till 1981 års For Your Eyes Only och synar Bill Contis moderna synthar, brassiga fanfarer och antika grekiska träblås. Hur funkar egentligen det här soundtracket? Är det "Bondigt" eller inte? Passar det enbart i filmen eller funkar det även på skiva? Det ska vi reda ut när det blivit tid för Conti på disco!
Topics: podcast, james, bond, ian, fleming, sweden
Community Audio
May 10, 2020 Tid för Podd
audio
eye 252
favorite 0
comment 0
I detta analyserande 96:e avsnitt dyker Emil och Emanuel ner i Bondseriens 19:e film, The World is Not Enough. Istället för att recensera filmen så tittar vi på vad som faktiskt fungerar och inte fungerar med den. Vi pratar om high-tech terrorister, ironiska manusförfattare och den problematiskt skrikande Judi Dench. Men framförallt pratar vi om oinspirerade regissörer när det har blivit Tid för Apted räcker inte till?!
Topics: Ian Fleming, James Bond, Tid för Podd, The World Is Not Enough, Movies, 90s
Podcasts
Apr 26, 2020
audio
eye 281
favorite 0
comment 0
I vårt 95:e avsnitt har vi telefonkonferens med alla anställda på MI6 och dyker ner i det omfattande galleriet av karaktärer Bond har mött genom åren. Vem på MI6 är det som gör Otto knäsvag? Detaljstuderade Ben Whishaw Desmond Llewelyn inför rollen som Q? Och vilka på MI6 är det som äter chilinötter tillsammans? Det och mycket mer när det har blivit tid för MI6 och knäsvaga chilinötter!
Topics: podcast, james, bond, ian, fleming, agent, 007, sweden, swedish
Podcasts
audio
eye 291
favorite 0
comment 0
I detta avsnitt 94 gör vi en liten avstickare och grottar ner oss i Sveriges egen James Bond, kommendörkapten Carl Gustaf Gilbert Hamilton. Eller har han verkligen gjort sig förtjänt av det epitetet? Och vad innebär det att vara guillouig? Det och mycket mer diskuterar vi nu när det blivit tid för Hamilton och Sveriges James Bond?
Topics: podcast, tid, för, podd, james, bond, carl, hamilton, sweden, sverige, agent, 007, jan, guillou
Podcasts
Mar 22, 2020
audio
eye 273
favorite 0
comment 0
I vårt uttråkade hemmasittande kläckte vi idén att göra ett avsnitt, men utan egentligt tema. Vårt 93:e avsnitt är därmed en potpurripåse blandad av löst prat, faktautmaning, en gissningslek och en oväntad, hätsk diskussion. Det har helt enkelt blivit tid för tristess och chit-chat!
Topics: podcast, ian, fleming, james, bond, agent, 007, sweden, sverige
Podcasts
Mar 8, 2020 Tid för podd
audio
eye 375
favorite 0
comment 0
En timme innan inspelningsstart av vårt 92:e avsnitt kom beskedet att No Time to Die skjuts upp, så det blev ett inledande upprört och förvirrat samtal om vad detta kan innebära för filmen. Därefter gör vi det vi skulle, nämligen besvara alla era fantastiska frågor! Vilken film skulle vi vilja varit statister i? Vilket stycke ur böckerna ska man läsa för att förstå karaktären Bond? Vilka Bondfilmer ser vi helst om? Dessa och många flera frågor besvarar vi, när det blivit tid...
Topics: James Bond, 007. svensk, podcast, corona
Podcasts
Mar 1, 2020
audio
eye 300
favorite 0
comment 0
I detta 91:a avsnitt fortsätter vi vår uppvärmning inför No Time To Die och tar farväl av Daniel Craig genom att summera hans tid som Bond. Vad har kännetecknat Craigs Bond? Vilken är den bästa respektive sämsta prestationen? Och slutligen hur bra kommer Tank Force egentligen bli? Det och mycket mer bjuder vi på nu när det blivit tid för Craig och avsked.
Topics: james, bond, ian, fleming, podcast, sweden
Podcasts
Feb 23, 2020 Tid för podd
audio
eye 248
favorite 0
comment 0
I vårt 90:e avsnitt tar vi en grundlig titt på regissören till No Time To Die, Cary Fukunaga. Vad har han för bakgrund, vad har han gjort för filmer och vad kan det betyda för den kommande Bondfilmen? Får vi se en snowboardjakt? En karaktär som måste finna något den inte har? Dessutom får ni våra första reaktioner på Billie Eilish nya titelåt! Det har blivit tid för Fukunaga och creddig Caryär!
Topics: James Bond, 007, No Time to Die, Daniel Craig, svensk, podcast
Community Audio
Feb 9, 2020
audio
eye 218
favorite 0
comment 0
I vårt 89:e avsnitt sätter vi på oss finstassen och vandrar nedför röda mattan. Vi diskuterar Bondseriens olika priser, nomineringar och om Bond verkligen har på de creddiga galorna att göra? Vi ger er också våra tankar om No Time To Die's möjliga box office-siffror och Rickard levererar en liten faktabomb kopplat till den uppkommande filmen. Det har blivit tid för Oscarsgalan!
Topics: James Bond, Ian Fleming, Bond25, No Time To Die
Podcasts
Feb 2, 2020
audio
eye 260
favorite 0
comment 0
Efter tillkännagivandet av kompositör och artist under januari tittar vi i vårt 88:e avsnitt in i spåkulan och pratar om vad vi förväntar oss av musiken till No Time To Die. Vi synar Hans Zimmers CV lite närmare i sömmarna och vad han kan leverera för musik till Bond, och på vilket sätt han tar hjälp av gitarristen Johnny Marr. Dessutom tar vi tempen på den stekheta Billie Eilish och hennes bror, låtskrivaren Finneas.  Är det ett val värdigt Bond, eller finns det risk för...
Topics: podcast, james, bond, sweden, soundtrack, ian, fleming, score, music, film, hans, zimmer, billie,...
Podcasts
Jan 26, 2020 Tid för podd
audio
eye 261
favorite 0
comment 0
Efter att ha sett Never Say Never Again på Bio Capitol återvänder vi till den i vårt 87:e avsnitt och jämför den med dess föregångare, Thunderball. Hur kan två filmer bli så olika när de är baserade på samma förlaga, har samma handling, samma karaktärer och till och med samma huvudrollsinnehavare? Det försöker vi reda ut när vi ställer Connery mot Connery,  Shrublands mot Shrublands och ögonlapp mot benskörhet. Det har blivit tid för dubbel återhämtning på Shrublands!
Topics: James Bond, 007, Podcast, Swedish, Svensk, No Time to Die, Daniel Craig, Thunderball, Sean Connery,...
Podcasts
Jan 12, 2020
audio
eye 226
favorite 0
comment 0
I detta avsnitt 86 går vi in i det nya årtiondet med en tillbakablick på både vårt egna och Bondvärldens 2019. Det blir en genomgång av vad vi har haft för oss i form av ett mästerligt quiz signerat Emil. Dessutom diskuterar vi våra förväntningar på Bondåret 2020 då vi ÄNTLIGEN får en ny Bondfilm. Det har blivit tid för gråa hår och vårt sista år!
Topics: james, bond, ian, fleming, podcast, sweden
Podcasts
Dec 22, 2019 Tid för podd
audio
eye 295
favorite 0
comment 0
I vårt 85:e avsnitt tar vi tempen på Bondseriens försök att vara aktuella i sin samtid, vare sig det gäller politik, popkulturella referenser eller andra trender. 70-talets utsvängda byxor, 80-talets ryssar och nutidens terrorism. Vad är egentligen värst, filmer som definieras av de rådande estetiska trenderna eller av de politiska? Och hur kunde EON missa chansen att låta Bond använda 2013 års julklapp, råsaftcentrifugen? Det har blivit tid för trender och samtid!
Topics: James Bond, podcast, swedish, svensk, 007
Podcasts
Dec 15, 2019
audio
eye 265
favorite 0
comment 0
Vårt bortglömda 84:e avsnitt är nu återfunnet och blir en högoktanig genomgång av 2000-talets Bondrival, den vilsna men målmedvetna agenten Jason Bourne. Vad tycker vi om filmserien som både inspirerat Bond och dessutom gav Bondserien konkurrens under tidigt 2000-tal? Finns det några likheter och skillnader? Och mitt i juletiderna tar vi också tempen på lussebullarnas vara eller icke vara! Det har blivit tid för Bourne och identitetskris!
Topics: podcast, james, bond, ian, fleming, sweden
Podcasts
Dec 8, 2019 Tid För Podd
audio
eye 234
favorite 0
comment 0
I detta reaktionära 83:e avsnitt tar vi oss an den nya trailern och diskuterar No Time To Die. Vi pratar om mäktiga stunts, Blofelds återkomst och det vackra fotot. Vi pratar även om såväl nya som gamla karaktärer och huruvida trailern kanske visar lite för mycket. Vi ställer oss även frågan om namnet Primo är mer lämpat för Gladiatorerna än för en Bondfilm. Det och mycket mer när det blivit tid för trailer och poppande färger!
Topics: James Bond, Tid för podd, Podcast, Sweden
Podcasts
Nov 24, 2019
audio
eye 281
favorite 0
comment 0
I detta 82:a avsnitt tar vi oss an uppgiften att dela in Bondfilmerna i olika kategorier. Bör man göra det överhuvudtaget och isåfall hur? Ska man se filmerna i ordningen de kom ut eller börja med Craigs två första filmer och hur i hela friden kommer Beck-filmerna in i resonemanget? Det och mycket mer får ni svar på nu när det blivit tid för kategorier och maraton.
Topics: james, bond, podcast, sverige, ian, fleming, agent, 007
Podcasts
Nov 10, 2019
audio
eye 279
favorite 0
comment 0
I vårt 81:a avsnitt tar vi oss an trenden med spinoff-filmer, som nu är på tapeten i och med nya Joker. Kan det vara något för Bondserien att ge sig på? Vill vi se en film om Blofelds väg mot kriminalitet, och vad hände egentligen med filmen om Jinx? Det har blivit tid för spinoffs och jinxade filmer!
Topics: James Bond, Ian Fleming, Podcast, Sweden
Podcasts
Oct 27, 2019
audio
eye 367
favorite 0
comment 0
I vårt 80:e avsnitt tar vi oss an Bonds store nemesis och den ökända, illvilliga gruppen som han leder. Hur fick Blofeld sin start i literaturen? Hur utvecklade sig SPECTRE på vita duken? Och hur kommer Serge Angstrom in i ekvationen? Det, och mycket mer, nu när det är tid för Blofeld och brödraskap!
Topics: james, bond, ian, fleming, podcast, sweden
Podcasts
Oct 13, 2019
audio
eye 318
favorite 0
comment 0
I detta avsnitt 79 så tar vi ett helhetsgrepp på den franska synthvirtuosen Eric Serras försök till ett Bondsoundtrack. Det snackas belgisk porrfilmsmusik, malplacerad kvinnlig soloröst och Barryhomager. Det har blivit tid för Serra och synthen. Mycket nöje!
Topics: james, bond, ian, fleming, podcast, sweden, sverige, tid, för, podd
Community Audio
Sep 29, 2019
audio
eye 265
favorite 0
comment 0
I vårt 78:e avsnitt beger sig Rickard och Emil till en stockholmsk kaffebar och möter upp med Terry Mountain, stuntman och skådespelare, som spelat mot både Lazenby och Connery. Vi pratar om hans upplevelser att spela karaktären Rafael i "OHMSS" och hur det var att bli dödad av skalpeller i "DAF". Dessutom pratar han om att jobba med Roger Moore i "Helgonet" och hur var att bli mördad av Clint Eastwood Det har blivit tid för Terry Mountain! Ett extra tack...
Topics: Tid för podd, James Bond, Ian Fleming, Sweden, Terry Mountain
Podcasts
Sep 15, 2019 Tid för Podd
audio
eye 272
favorite 0
comment 0
I vårt 77:e avsnitt återvänder vi till sommarens höjdpunkt för vår del, nämligen resan till Wien. Vi guidar er till stadens Bondlocations, hur vi upplevde dem och vad ni inte bör missa om ni själva är på plats. Dessutom våra allmänna intryck av staden, Emils intryck av imperiet Österrike-Ungern och Ottos intryck av de lokala toaletterna. Helt enkelt allt ni behöver veta och mer därtill, nu när det har blivit tid för Wien och gasklockor!
Topics: James Bond, Ian Fleming, Podcast, Sweden
Community Audio
Sep 1, 2019
audio
eye 288
favorite 0
comment 0
I avsnitt 76 tar vi ett nytt grepp på Bond 25, eller som den nu heter: No Time To Die. Vi diskuterar alla nyheter från filmen som dykt upp under sommaruppehållet och pratar dessutom om både cast, crew och locations. Kan det bli den snyggaste Bondfilmen någonsin? Kan musiken bli den fulaste någonsin? Ni får höra allt vad vi tycker och tror nu när det blivit tid för ingen tid att dö!
Topics: James Bond, Ian Fleming, Bond25
Podcasts
Jun 23, 2019
audio
eye 329
favorite 0
comment 0
I dagens avsnitt så tar vi reda på vilka vi är och hur våra vanor (och ovanor) ser ut när det kommer till att träffa Bondcelebriteter och samla på Bondrelaterade prylar. Tar man en selfie eller autograf eller rentav både och om man stöter på en Bondkändis och vad hade egentligen Emil fullt av runt munnen när han sprang ihop med Pierce Brosnan? Allt detta får ni reda på när det blivit tid för oss och sommarlov.
Topics: Tid för podd, James Bond, Ian Fleming, Podcast, Sweden
Podcasts
Jun 2, 2019
audio
eye 466
favorite 0
comment 0
I detta avsnitt 74 inspekterar vi manus och dramaturgi och försöker reda ut varför Bondfilmerna fungerar. Vad gör ett manus bra och hur skriver man egentligen ett manus? För att besvara dessa frågor har vi bjudit in Fabian Nordlander, manusförfattare och poddar, från podden Nörden och jag. Det har blivit tid för manus och nörden!
Topics: Tid för podd, James Bond, Podcast, Sweden
Community Audio
May 19, 2019 Tid för podd
audio
eye 339
favorite 0
comment 0
I vårt 73:e avsnitt spelar vi på hemmaplan och undersöker Bondseriens alla kopplingar till Sverige. Hur kommer det sig att Bondfilmerna bibehållit sin popularitet här? Vem åt egentligen Janssons frestelse på Grand Hotel? Är Sverige ett rimligt resmål för Bond i framtiden? Det och mycket mer, nu när det blivit tid för Bond och Sverige!
Topic: James bond
Podcasts
May 5, 2019 Tid för podd
audio
eye 331
favorite 0
comment 0
I vårt 72:a avsnitt gör vi en klassisk DVD-kommentar till Octopussy! Emil, Rickard och Emanuel sätter sig ner och pratar sönder en av Bondseriens mer förvirrande filmer, försöker reda ut äggens outgrundliga vägar och fascineras av munnar och ögonbryn som skådespelar ikapp. Ladda spelaren och njut av Octopussy tillsammans med oss, nu när det har blivit tid för DVD-kommentar och förvirrande ägg!
Topics: James Bond, podcast, swedish, svensk, podd, Octopussy, Roger Moore, Maud Adams, Commentary,...
Community Audio
Apr 26, 2019 Tid för podd
audio
eye 230
favorite 0
comment 0
I detta extrainsatta avsnitt så tar vi tempen på Bond 25 och reagerar på alla besked vi möttes av under gårdagens reveal från Goldeneye. Det blir även lite spekulationer om de roller som inte besatts än. Det har blivit tid för presskonferens på Jamaica.
Topics: James Bond, Bond 25, #bond25, tid för podd, svensk, cary fukunaga, daniel craig, goldeneye, jamaica
Podcasts
Apr 14, 2019
audio
eye 297
favorite 0
comment 0
I vårt 71:a avsnitt laddar vi Bluray- och DVD-spelaren och undersöker extramaterialens sprängfyllda universum. Allt från de heltäckande dokumentärerna med Patrick Macnee och kommentarspår, till bortklippta scener och trailers. Det har blivit tid för extramaterial och klipparens val!
Topics: James Bond, 007, Ian Fleming, podcast
Podcasts
Mar 31, 2019
audio
eye 311
favorite 0
comment 0
I detta avsnitt 70 utforskar vi serietidningarnas värld och därför tar Rickard tåget till Göteborg för att intervjua vår man vid station G, Pontus Forslund! Avsnittet utlovar gött tjöt om både de gamla svenska serietidningarna och de senaste årens engelska publikationer. 
Topics: james bond, 007, ian fleming, podcast
Community Audio
Mar 10, 2019
audio
eye 349
favorite 0
comment 0
I vårt 69:e avsnitt synar vi alla personer som haft det yttersta ansvaret för utformningen av filmerna, nämligen regissörerna. Hur mycket har regissörerna påverkat denna producentstyrda filmserie och vad gjorde egentligen Michael Apted vid inspelningen av The World Is Not Enough? Det och mycket mer diskuterar vi när det blivit tid för regissörer och auteurer!
Topics: James Bond, Ian Fleming, 007
Podcasts
Feb 24, 2019 Tid för Podd
audio
eye 349
favorite 0
comment 0
I detta avsnitt 68 tar vi på oss läsglasögonen och letar fram facklitteraturen ur biblioteket. Vi går igenom de viktiga faktaböckerna på ämnet James Bond vi känner till, och det blir ett avsnitt fullproppat med omdömen, både ris och ros. Vi avslutar avsnittet med våra egna topplistor, det har blivit tid för faktaböcker!
Topics: James Bond, Ian Fleming, Tid för podd, Podcast
Podcasts
Feb 10, 2019
audio
eye 347
favorite 0
comment 0
I detta avsnitt 67 så tar vi hjälp från både MI6 och allehanda skurkorganisationer. Vi dissekerar allt från mustaschprydda turkiska medhjälpare till hjärndöda tyskar med nästintill inga karaktärsdrag. Det har blivit tid för Felix och Odd jobs.
Topics: james, bond, podcast, sweden, swedish
Podcasts
Jan 27, 2019
audio
eye 322
favorite 0
comment 0
Med vårt 66:e avsnitt dras vårsäsongen igång, då vi hoppar på tåget tillbaka till Istanbul och Venedig. Vi återbesöker miljöerna och karaktärerna vi älskar och tar en extra titt på det vi missade förra resan. Var redo med passet, för nu är det tid för returresa med Orientexpressen!
Topics: James Bond, Tid för podd, Ian Fleming, Podcast
Podcasts
Jan 2, 2019
audio
eye 257
favorite 0
comment 0
I vårt 65:e avsnitt summerar vi året som gått och blickar framåt mot vad 2019 kan tänkas erbjuda i Bondvärlden. Emil överraskar oss med ett quiz om poddens år, Rickard rättar till missuppfattningar kring Flemings hus Goldeneye och vi reagerar på ett gammalt citat från Emanuel. Det har blivit tid för nyår och händelserik vår!
Topics: James Bond, Tid För Podd, Podcast, Ian Fleming
Podcasts
Dec 23, 2018 Tid För Podd
audio
eye 332
favorite 0
comment 0
I vårt 64:e avsnitt väljer vi att ta oss an ett omöjligt uppdrag genom att spana in den där ANDRA agentserien som har Tom Cruise i spetsen. Vi backar bandet hela vägen tillbaka till 1960-talet för att sen ta oss an den ena dödsföraktande stuntsekvensen efter den andra när vi betar av filmerna i turordning. Men vi hinner även prata om våghalsiga busschaufförer, The Tamahori-treatment och dra vinnaren i vår jultävling. Så, välkommen att fira in julen med oss när det har blivit...
Topics: James Bond, Ethan Hunt, Tom Cruise, Sweden, Podcast
Podcasts
Dec 9, 2018 Tid för podd
audio
eye 343
favorite 0
comment 0
I vårt 63:e avsnitt kopplar vi in både konsoler och handkontroller och går på djupet i den virtuella Bondvärlden. Allt från det klassiska Goldeneye 007 till det inte allt för klassiska 007 Legends ska synas ordentligt i kretsarna. Så blås ren kassetten och stoppa i den, för nu har det blivit tid för cutscenes och splitscreens!
Topics: James Bond, Podcast, Podd, 007, Goldeneye, Nintendo, 64, N64, Playstation
Podcasts
Nov 25, 2018
audio
eye 318
favorite 0
comment 0
I vårt 62:a välannonserade avsnitt hoppar vi på PR-karusellen och tar en titt på trailers, affischer och annat som har med marknadsföring att göra. Vi upplyser även om Booths Gin, ställer oss frågan om barn vill leka med en Dominic Greene-leksak och diskuterar vad som egentligen säljer en Bondfilm idag. Det har blivit tid för PR och Perrier.
Topics: James Bond, Podcast, Ian Fleming, Podcast
Podcasts
Nov 11, 2018
audio
eye 345
favorite 0
comment 0
I detta 61:a avsnitt höjer vi alkoholhalten några promille och flyr in i Bonds berusade och beryktade dryckesvärld. Vi smuttar på alltifrån Negroni och Mint Julep till självaste Vesper och såklart Vodka och Dry Martini. Det utlovas detaljrik fakta om drinkarna och ett gästspel av en inte så frekvent medverkande podd-medlem. Det har blivit tid för Martinis och Phuyuck. Mycket nöje!
Topics: podcast, james, bond, ian, fleming, martini, phuyuck, drink
Podcasts
Oct 28, 2018 Tid för Podd
audio
eye 373
favorite 0
comment 0
I detta prylfyllda 60:e avsnitt så tar vi ett helhetsgrepp på alla kända och ökända gadgets som figurerat i Bonds värld. Allt från plastkrokodiler och attachéväskor till erigerade lianer  diskuteras. Utöver det så blickar vi tillbaka på vad Ian Fleming bjöd på i prylväg.  Dessutom utlovas aldrig tidigare släppt material som rör ett visst undervattensdjur. Det har blivit tid för gadgets och Ahmeds tebjudning.
Topics: James Bond, podcast, Sweden, ian fleming
Podcasts
Oct 7, 2018 Tid för podd
audio
eye 426
favorite 0
comment 0
I vårt frågande avsnitt 59 så svarar vi på frågorna som ni, våra lyssnare har ställt till oss. Vi avhandlar konkreta frågeställningar såsom vilken som är den bästa skurken och kvinnan i serien men även mer abstrakta ämnen som huruvida vi anser Bond är PK eller inte. Vi plockar även fram okänd fakta för varandra när vi plockar in Hollywoods Shakespeare i det hela. Det har blivit tid för lyssnarfrågor.
Topics: james, bond, ian, fleming, podcast, sweden
Podcasts
audio
eye 379
favorite 0
comment 0
Tid för podd tar på sig smokingen och dyker in i Bonds garderob. Det blir ett avsnitt fyllt av diskussioner om kläderna genom Bondhistorien, från Fleming till Daniel Craig. Vad vill vi helst plocka med oss hem till våra egna garderober och vad önskar vi hade stannat kvar på ritbordet? Allt det får ni veta när det har blivit tid för dinner jackets och dinner jackets!
Topics: james, bond, ian, fleming, podcast, sweden, sverige
Podcasts
Sep 9, 2018
audio
eye 353
favorite 0
comment 0
Vi återkommer i våra lyssnares tjänst med avsnitt 57 där vi diskuterar ett av de bästa (om inte det bästa) soundtracken i hela Bond-serien. Det blir fladdertungor, psykadelisk moog och saxofonporr nu när det blivit tid för Barry och moogen.
Topics: james, bond, ian, fleming, podcast, swedish, svensk
Community Audio
Aug 26, 2018
audio
eye 346
favorite 0
comment 0
Tid för podd återvänder efter semestern med ett avsnitt fullt av spekulationer. Vi pratar om vad Boyle kan föra fram, vem han kan jobba med och vad manuset kan tänkas innehålla. Det och lite till hinner vi med innan allt slängs omkull då Danny Boyle hoppar av mitt i vår inspelning. Vi får istället spekulera och reagera på den chocken då vi står mållösa inför framtiden. Dessutom får vi med oss Bo-Inge Andersson på ett hörn. Det är tid för Bond 25 och spekulationer!
Topics: James Bond, Bond25, Danny Boyle
Community Audio
Jun 24, 2018
audio
eye 392
favorite 0
comment 0
I vårt sista avsnitt innan sommaruppehållet går vi in på djupet med Anthony Horowitz och knyter ihop vår långa bokvår med en grundlig recension av Forever and a Day. Är det den succé vi hoppats på eller den flopp vi oroats för? Är det ett helgerån att skriva en prequel till Casino Royale eller ett självklart val? Vi hinner även med att prata Trigger Mortis och den återvändande Pussy Galore. Sist men inte minst avslöjar vi också vinnaren i vår TÄVLING! Det är tid för rakt...
Topics: James Bond, Anthony Horowitz, Ian Fleming
Community Audio
Jun 10, 2018
audio
eye 344
favorite 0
comment 0
Tid för podd tar fram resväskorna och gör en världsomspännande resa till Bondseriens alla underbara platser och miljöer. På vägen till rymden mellanlandar vi bl.a. på ett soligt Jamaica, i ett kyligt Istanbul och på en snöig alptopp. Av någon anledning vill en av oss även stanna till i Hamburg... Häng med oss in i vårt 54:e avsnitt, när det har blivit tid för när och fjärran!
Topics: James Bond, Ian Fleming, Locations
Community Audio
May 27, 2018 Tid för Podd
audio
eye 388
favorite 0
comment 0
Tid för Podd kliver än en gång in i biblioteket och tar på sig läsglasögonen. Den här gången fortsätter vi med de återstående författarna som har skrivit om Bond. Vi frågar oss varför Raymond Benson är viril, vad Sebastian Faulks tycker om män med tankar och vad som egentligen hände i Jeffrey Deavers unga dagar på skolgården. Det och mycket mer tar vi upp när det har blivit tid för Benson och co.
Topics: James Bond, Raymond Benson, Sebastian Faulks, Jeffrey Deaver
Podcasts
May 6, 2018 Tid för podd
audio
eye 311
favorite 0
comment 0
Tid för podd tågar vidare med vårt 52:a avsnitt, där vi pratar om Bondmusikens influenser på annan filmmusik. Det blir parodisk musik från Austin Powers, vad som hänt med dagens nya Newmansound och vi ställer oss frågan vad tusan Mr. Mange höll på med på 60-talet, under samma tidsperiod som Barry. Det har blivit tid för spionmusik och härmapor.
Topics: James Bond, svensk, podcast
Community Audio
Apr 22, 2018 Tid för podd
audio
eye 521
favorite 0
comment 0
Tid för podd är för första gången kraftigt decimerad och ger sig i kast med den ömsom rosade, ömsom risade John Gardner. Vi guidar till hans Bondvärld, vad som hände efter Colonel Sun och ger oss i kast med ett recensionsmaraton av hans samtliga 14 romaner. Det blir glädje, frustration och märkliga smeknamn när det äntligen blivit tid för Gardner, dubbelspel och Saab!
Topics: James Bond, 007, Sverige, Sweden, John Gardner
Podcasts
audio
eye 337
favorite 0
comment 0
Tid för podd firar 50 och tar sig an filmer som hyllar och inspirerats av James Bond. Det blir snack om franskt 60-tal, Steven Spielberg och Kingsman via Hajen 4. Vilka hyllningar funkar och vilken får Emanuel att slå bakut? Det får ni veta när det har blivit Tid för hyllningar och jubileum!
Topics: james, bond, agent, 007, podcast, sweden, sverige, kingsman
Podcasts
Mar 25, 2018 Tid för podd
audio
eye 280
favorite 0
comment 0
Tid för podd tar sig an den film(-ish) som vi tidigare (omedvetet eller medvetet?) förbisett: den allra första versionen av Bond som sågs i skärmform, 1954 års version av Casino Royale! Vi tar och kikar in Jimmy, Clarence och alla de andra glada svartvita karaktärerna.
Topics: james bond, svensk, podcast, 007
Podcasts
Feb 25, 2018 Tid för podd
audio
eye 390
favorite 0
comment 0
I vårt 48:e avsnitt tar vi och synar Bonds relationella eskapader och hur de har presenterats både i böckerna och filmerna. Det blir skämskuddecitat från Fleming, kvinnornas utveckling på vita duken och våra allmänna tankar om vad som egentligen gör en s.k. Bondbrud intressant. Det har blivit hög tid för självständiga kvinnor och kuttersmycken!
Topics: James Bond, podcast, svensk, swedish, sverige, 007
Podcasts
Feb 11, 2018 Tid för podd
audio
eye 340
favorite 0
comment 0
Inför avsnitt 47 slog sig Tid för podd ner framför TV-skärmen och skrattade ikapp (eller inte) med diverse komedier som på ett eller annat sätt inspirerats av James Bond. Allt från den självklare Austin Powers till den fumlige Homer Simpson, via en nyfunnen fransk favorit. Vilka varianter blev lyckade och vilka gjorde magplask? Det får ni veta mer om i Tid för parodi och blasfemi!
Topics: James bond, podcast, svensk, sverige, 007
Podcasts
Jan 28, 2018 Tid för podd
audio
eye 557
favorite 0
comment 0
I vårt 46:e avsnitt går vi på två års-kontroll hos Doktor No. Vi går igenom allt som vi missade vid förra undersökningen såsom Honey Ryder och den lagom tjocka restaurangägaren som filurar på Jamaica med mera. Det utlovas många skratt och mycket nöje nu när det blivit tid för återbesök hos doktorn.
Topics: James Bond, Podcast, Svensk, Sverige, 007, Dr. No, Doctor No, Dr No
Podcasts
Dec 25, 2017
audio
eye 330
favorite 0
comment 0
Tid för podd presenterar avsnitt 45, dagen efter så här på juledagen. Kanske har ni fortfarande inte kommit hem, men är fortfarande rätt mätta i magen? Ta då välbehövlig paus från släkten en stund, och leta fram paret hörlurar dina, eller passa på att ta en tur med din hund, och lyssna på våra röster fina.
Topics: james, bond, podcast, agent, 007, swedish
Podcasts
Dec 10, 2017
audio
eye 389
favorite 0
comment 0
I vårt 44:e avsnitt så tar vi oss an George "han som bara gjorde en film" Lazenby och hans säregna karriär som peakade och dog med samma film. Vi recenserar Becoming Bond, filmen om hans väg till världens största filmroll men också vad han har gjort efter Bond nu när det har blivit tid för becoming Lazenby.
Topics: james, bond, george, lazenby, podcast, sweden, ian, fleming
Podcasts
Nov 26, 2017
audio
eye 403
favorite 0
comment 0
Vi slirar in i vårt 43:e avsnitt och vurpar rakt in i seriens genidrag och misstag! Vilka briljanta idéer och rejäla hjärnsläpp har vi fått bevittna under seriens 55 år? Vilket är egentligen det bästa enskilda beslutet i serien? Och vem anställde egentligen Lee Tamahori? Allt detta får ni reda på nu när det blivit tid för genidrag och tankevurpor.
Topics: podcast, james, bond, sweden, sverige, swedish, agent, 007, ian, fleming
Podcasts
audio
eye 463
favorite 0
comment 0
I vårt 42:a avsnitt djupdyker vi ner i Bonds undre värld och bekantar oss med de fula fiskarna som har försökt (och ibland lyckats) förstöra Bonds dag. Allt från hur en skurk ska vara till hur skurkarnas musik har låtit avhandlas nu när det blivit tid för ärkefiender och ansiktsärr. Mycket nöje!
Topics: podcast, james, bond, sweden, swedish, ian, fleming, donald, trump
Podcasts
audio
eye 570
favorite 0
comment 0
I avsnitt 41 hoppar vi in i tidsmaskinen och utforskar alternativa tidslinjer. Vad hade hänt om Lazenby skrivit på sjufilmskontraktet, om McClory blivit först med en Bondfilm och om Dalton återvänt till Goldeneye? Dessutom svarar vi på lyssnarfrågor när det har blivit tid för tidsmaskin och frågestund!
Topics: bond, james, podcast, swedish, svensk, 007
Podcasts
audio
eye 534
favorite 0
comment 0
Tid för podd fyller 40 och firar genom att skjuta salut och spela fanfarer. Det blir ett genommelodiskt avsnitt där Otto går in på djupet i seriens musikaliska utveckling och leder oss genom de olika kompositörerna och vad som skiljer dem åt. Det har blivit tid för ljuv musik och Eric Serra!
Topics: Podcast, ian, fleming, john, barry, swedish, james, bond, 007
Podcasts
Sep 24, 2017 Tid för podd
audio
eye 572
favorite 0
comment 0
I vårt 39:e avsnitt faller vi in i gamla vanor och börjar recensera igen, och ger oss i kast med Never Say Never Again, Connerys comeback i rollen. Vi pratar den kaosartade produktionen, den märkliga musiken och allt annat som hör filmen till. Frågan är vad Martin Sheen har här att göra? Det har blivit tid för remake och Allahs tårar!
Topics: james bond, podcast, svensk, swedish, 007
Podcasts
Sep 10, 2017 Tid för podd
audio
eye 593
favorite 0
comment 0
Tid för filmteknik
Topics: James bond, sverige, podcast, svenska
Podcasts
Aug 6, 2017 Tid för podd
audio
eye 483
favorite 0
comment 0
I vårt 37:e avsnitt besöker Tid för podd Nybro och James Bond-museet, samt intervjuar dess ägare i egen hög person, Gunnar Schäfer. Lyssna på Tid för Nybro och fadersfigurer för att höra Gunnar själv berätta om sitt intresse och sitt museum, och våra upplevelser och tankar om museet.
Topics: James bond, svensk, podcast
Podcasts
Jul 23, 2017 Tid för podd
audio
eye 412
favorite 0
comment 0
Vi hoppar från avsatser, fäller ut fallskärmen och landar framför mikrofonerna för att diskutera Bondseriens stunts! Vad är ett Bondigt stunt och hur viktiga är de egentligen? Det har blivit tid för fallskärmshopp och krangalopp!
Topics: James bond, podcast, svensk, sverige
Podcasts
audio
eye 492
favorite 0
comment 0
I dagens avsnitt spinner vi vidare på det förra och hamnar mitt i röran av färger, former och guppande bröst. Dessutom reder vi ut hur en gunbarrel-sekvens bör se ut nu när det blivit tid för förtexter och pistolmynningar! Mycket nöje!
Topics: podcast, sverige, tid, för, podd, sweden, agent, 007, maurice, binder, ian, fleming, james, bond
Podcasts
audio
eye 483
favorite 0
comment 0
I detta avsnitt djupdyker vi ner i det som inleder (nästan) varje Bondfilm, nämligen inledningssekvenserna. Det blir analyser och diskussioner om hur en inledningssekvens ska vara och inte vara, vilken som är bäst respektive sämst och hur inledningssekvenserna står sig i förhållande till filmen som den tillhör. Följ med oss nu när det har blivit tid för inledningssekvenser Royale! Mycket nöje
Topics: podcast, james, bond, sweden, tid, för, podd, agent, 007
Podcasts
May 28, 2017
audio
eye 558
favorite 0
comment 0
I detta specialavsnitt av Tid för Podd så minns vi och hedrar Sir Roger Moore efter hans bortgång. Vi delar med oss av minnen och anekdoter om honom och pratar om hans arv. Vi försöker även ta reda på vad som gjorde honom så framgångsrik och ikonisk, både som James Bond och som människa nu när det har blivit tid för Roger Moore. Mycket nöje!
Topics: james, bond, roger, moore, ian, fleming, podcast, sweden, swedish
Podcasts
May 21, 2017 Tid för podd
audio
eye 616
favorite 0
comment 0
I vårt 32:a avsnitt så välkomnar vi våra två första gäster till Tid för podd. Personerna bakom Sveriges två största James Bond-sidor. Det utlovas diskussion om James Bond-fans kontra andra fans och vilken ställning agent 007 faktiskt har i Sverige och världen. Följ med oss nu när det blivit tid för gemenskap och fanskap.
Topics: James bond, podcast, swedish, svensk, agent007, agent, 007, from sweden with love, anders frejdh,...
Podcasts
May 7, 2017
audio
eye 772
favorite 0
comment 0
I avsnitt 31 försöker vi besvara livets stora fråga, vem är James Bond? Hur är han vad karakteriserar honom? Vi reder även ut vilka filmer som porträtterar honom bäst och sämst. Dessutom bjuds det på bortklippt material från en tidigare podd! Det är tid för Bond… James Bond. Mycket nöje!
Topics: podcast, ian, fleming, james, bond, agent, 007, sean, connery, roger, moore, pierce, brosnan,...
Podcasts
audio
eye 521
favorite 0
comment 0
Tid för podd firar 30 avsnitt och Casino Royale firar 50 år! Det firar vi med att kommentera Bondvärldens udda fågel, den kaosiga parodin från 1967. Avsnittet avnjuts bäst tillsammans med filmen, precis som en klassisk DVD-kommentar. Så fram med både hörlurar och DVD-spelare nu när det blivit tid för DVD-kommentering och skotska bollar! Mycket nöje!
Topics: podcast, sweden, james, bond, ian, fleming, casino, royale
Podcasts
audio
eye 617
favorite 0
comment 0
Tid för podd träder in i rättssalen och ni får höras allas slutpläderingar om bland annat McClory vs Fleming, Norman vs Sunday Times och maffiabossar.
Topics: james bond, podcast, svensk, swedish, 007
Podcasts
Mar 26, 2017
audio
eye 603
favorite 0
comment 0
Tid för podd blir mythbusters när vi utforskar myterna kring James Bond och reder ut vad som egentligen är sant. Vi diskuterar kodnamn, Moores ögonbryn och ställer oss frågan vem det var som dödade Bondserien? Dessutom svarar vi på lyssnarfrågor! Det har blivit tid för bondsk mytologi!
Topics: james, bond, podcast, sweden, ian, fleming, tid, för, podd
Podcasts
Mar 12, 2017
audio
eye 598
favorite 0
comment 0
Tid för podd tar på sig uppdraget att förklara fenomenet Bond för de oinvigda. Vad är signifikativt för Bondserien? Vem är egentligen James Bond? Vilken film bör man börja med? Vi vill göra ett försök att locka nya fans till Bond, så passa på att sprida avsnittet till vänner och bekanta! Det har blivit tid för nybörjare!
Topics: james, bond, podcast, sweden, ian, fleming, bond, podcast, sweden, ian, fleming, john, barry
Podcasts
Feb 19, 2017 Tid för podd
audio
eye 886
favorite 0
comment 0
I vårat 26:e avsnitt tar vi ett helhetsgrepp på både hela serien och våra analyser av densamma. Allt ifrån en golvsvabbande Sean Connery på Shrublands till lyssnarfrågor avhandlas. Det utlovas rykande färska topplistor, livliga diskussioner och ett och annat gapskratt nu när det blivit tid för sammanfattning.
Topics: Svensk, svenska, james bond, podcast
Podcasts
audio
eye 1,003
favorite 0
comment 0
Vi tar oss an vårt sista filmavsnitt när organisationen Spectre gör ett välkommet återinträde i Bondserien, efter 44 års frånvaro. Häng med när vi undersöker Christoph Waltz tolkning av organisationens mystiske ledare, om Mendes dödstematik är en belastning eller tillgång och vem Ernst Serban egentligen är! Det är tid för övervakning och plastpappor.
Topics: podcast, james, bond, sweden, swedish, ian, fleming, tid, för, podd
Podcasts
audio
eye 965
favorite 0
comment 0
Tid för podd besöker Skyfall och utforskar vår barndom när förtidspensionen närmar sig. Vi diskuterar nostalgitrippar, avsågade hagelgevär och CGI-varaner. Häng med när skotska landsbygden välkomnar oss! Mycket nöje!
Topics: james, bond, podcast, sweden, ian, fleming, bond, podcast, sweden, ian, fleming, skyfall
Podcasts
Jan 1, 2017
audio
eye 547
favorite 0
comment 0
I vårt första specialavsnitt diskuterar vi Bonds förhållande till högtider och huruvida han bör fira midsommar och sjunga snapsvisor. Sedan blickar vi framåt mot 2017 och ser vad det kan medföra i Bondväg. Det är tid för högtid och framtid!
Topics: james, bond, podcast, swedish, sweden, ian, fleming, jul, midsommar, påsk
Podcasts
Dec 18, 2016
audio
eye 947
favorite 0
comment 0
Vi tar oss törstande igenom det 22:a avsnittet, när vi letar efter både motorolja och en gnutta tröst i denna vattendelare till film. Våra åsikter sprids likt en öken i denna hisnande resa runt världen med bl.a. operabesök i Österrike och välgörenhetsgala i Boliva då det har blivit tid för torka och Tosca! Mycket nöje!
Topics: podcast, sweden, ian, fleming, david, arnold, swedish, james bond
Podcasts
Dec 4, 2016
audio
eye 1,024
favorite 0
comment 0
Tid för podd spelar högt på Casino Royale när vi sätter oss vid pokerbordet i det 21:a avsnittet. Macheten svingas och pungen smiskas när Daniel Craig tar sig an rollen och springer från Madagaskar till Montenegro i Tid för poker och pungsmisk.  Mycket nöje!
Topics: james, bond, ian, fleming, podcast, sweden, swedish, sverige, bond, podcast, sweden, ian, fleming
Podcasts
Nov 20, 2016
audio
eye 1,011
favorite 0
comment 0
40 år av Bondserien har passerat och Tid för podd kyler ner sig för att dö en annan dag, när vi följer Brosnan in i Kalla krigets fotspår. Vi torterar oss igenom ett minfält i Nordkorea, en fågelskådningsexkursion på Kuba och en laserbonanza på Island i Tid för genterapi och lyxacne!
Topics: james, bond, ian, fleming, podcast, sweden, swedish, sverige, bond, podcast, sweden, swedish, ian,...
Podcasts
Oct 30, 2016
audio
eye 988
favorite 0
comment 0
18 avsnitt räcker inte till utan vi axlar ansvaret och fängslar er med ett 19:e. Vi får det hett om öronen och drabbas av Stockholmssyndromet när vi stöter på en rik oljearvtagerska och en anarkist som inte känner smärta. Häng med oss ut på en fisketur på Themsen i Tid för olja och maffiakaviar.
Topics: James Bond, Ian Fleming, Tid för podd, Sweden, Podcast
Podcasts
audio
eye 973
favorite 0
comment 0
I det 18:e avsnittet slår vi upp varsin upplaga av "Tomorrow" och sätter press på Elliot Carver och hans medialögner. Vi drabbas av dykarsjukan när det plötsligt dyker upp flammor både från det förflutna och från oväntade drakhuvuden. I sin radiostyrda bil sätter Bond kurs söderut i Tid för satelliter och pressreleaser. Mycket nöje!
Topics: James Bond, Podcast, Sverige, Sweden, Agent 007, Ian Fleming
Podcasts
Oct 2, 2016
audio
eye 1,067
favorite 0
comment 0
Efter det sex år långa uppehållet så kastar vi oss tillsammans med Pierce Brosnan ut i Bond-seriens egna bungyjump, GoldenEye. Vi stiftar bekantskap med en karaktäristisk rysk general, en klämkäck BDSM-gudinna och en viss skojfrisk CIA-agent. Häng med oss när det blivit tid för dåtid och nutid. Mycket nöje!
Topics: James Bond, Ian Fleming, Podcast, Swedish, Svenska, Ian Fleming, Podcast, Agent 007
Podcasts
Sep 18, 2016
audio
eye 1,067
favorite 0
comment 0
Det har blivit tid för häm(n)d när vi i vårt sextonde avsnitt följer med Timothy Dalton på hans personliga vendetta innan han sa "Farewell to Bond". Det blir ett magstarkt äventyr fyllt av hajattacker, knarkbaroner och flygfiske. Vi ses hemma hos Hemingway!
Topics: James Bond, Ian Fleming, Tid för podd, Agent 007, podcast
Podcasts
audio
eye 1,112
favorite 0
comment 0
Vi tar oss an ett iskallt uppdrag och synar Timothy Daltons första insats som James Bond i sömmarna! Varför flyr han i ett cellofodral? Vem slänger mjölkflaskor? Varför samarbetar Bond med al Qaida? Svaren kommer i avsnitt 15 av Tid för podd!
Topics: Ian, Fleming, James, Bond,, Fleming, James, Bond, Tid, För, Podd
Podcasts
Jul 17, 2016 Tid för podd
audio
eye 1,140
favorite 0
comment 0
I avsnitt 14 siktar vi in oss på en levande måltavla, där vi reder ut hur levande Roger Moore egentligen är. Det bli ett rockigt avsnitt med Beach Boys, Grace Jones, Duran Duran och även David Bowie på ett hörn. Möt oss högst upp på Golden Gate-bron!
Topics: James bond, svensk, podcast, levande måltavla
Podcasts
Jul 3, 2016 Tid för podd
audio
eye 1,051
favorite 0
comment 0
På färden genom det trettonde avsnittet av Tid för Podd krävs clownnäsa eller gorilladräkt, och färdigheter som svärdslukning och knivkastning uppmuntras. Väl framme efter djungelfärder och cirkusbesök möter vi den mystiska Octopussy. Kraftig varning för både tennisracket och blodiglar!
Topics: James Bond, podcast, svensk, octopussy
Podcasts
Jun 19, 2016 Tid för podd
audio
eye 1,133
favorite 0
comment 0
Med hämnd i blicken tar vi fram armborsten och siktar ur dödlig synvinkel in oss på Roger Moores femte film. Det blir ett avsnitt fyllt av pistaschnötter, skidåkning, bergsklättring och både en oskyldig duva och en babblande papegoja. Hoppa in i den gula Citroënen och följ med oss på en snirklig väg genom bobsleigh-banor och till sjunkna skepp
Topics: James Bond, podcast, swedish, svensk, svenska
Community Audio
Jun 5, 2016 Tid för podd
audio
eye 1,141
favorite 0
comment 0
På med rymddräkten och Roger Moores fulaste slips och lyssna på det spejsade elfte avsnittet när vi åker upp i rymden och går på karneval i Rio. Häng med oss i Tid för rymden och gurkmackor . Mycket nöje! Emoji slightsmile
Topics: James bond, podd, swedish, svensk, svenska
Podcasts
May 20, 2016 Tid för podd
audio
eye 1,146
favorite 0
comment 0
Tina räkorna och korka upp vinet och lyssna på det kärleksfulla tionde avsnittet när vi omfamnar vår Älskade spion. Häng med oss från öknen och ner i havet i Tid för pyramider och ubåtar.
Topics: James bond, podd, sverige
Podcasts
May 8, 2016 Tid för Podd
audio
eye 1,204
favorite 0
comment 0
Då är det dags att se döden i vitögat och konfrontera mannen med den gyllene pistolen. Häng med oss när vi utforskar Scaramangas lustiga hus och diskuterar om filmen är lika målmedveten och pricksäker som hans gyllene kulor. Den största frågan är dock: vad tar Roger Moore i sin mun denna gång?
Topics: James Bond, Tid för Podd, Podcast
Podcasts
Apr 24, 2016 Tid För Podd
audio
eye 1,257
favorite 0
comment 0
I det mystiska avsnitt åtta är vi äntligen tillbaka och återigen tar vi oss till det stora landet i väst, nu med debutanten Roger Moore i förarsätet. Här tar vi upp sydstatssheriffer, voodoo och annat som hör 1970-talet till. Så häng med oss in i ett pungsmiskande avsnitt fyllt av sådant som lever och låter dö.
Topics: James Bond, Tid för Podd, Podcast
Podcasts
Apr 3, 2016
audio
eye 1,187
favorite 0
comment 0
I avsnitt sju av Tid för Podd är vi alla nerbäddade i diamantfeber och ställer oss yrande frågan: är dagens film en oslipad diamant eller är det Bondseriens polisong? Häng med oss när vi lägger det pressade grundämnet under mikroskopet och undersöker dess samtliga hörn och kanter. Mycket nöje!
Topics: James Bond, Tid för podd, Podcast
Podcasts
audio
eye 1,053
favorite 0
comment 0
Det som göms i snö, kommer upp i tö! I avsnitt sex avhandlar vi tjurfäktning, skidjakter, bröllop och mycket mer. Kliv på linbanan och följ oss upp till Piz Gloria, när vi ska ta reda på vad Blofeld har gömt. Mycket nöje!
Topics: James Bond, Tid för podd, John Barry, Podcast, agent
Podcasts
Mar 20, 2016 Tid för podd
audio
eye 1,134
favorite 0
comment 0
En huvudrollsinnehavare som aldrig agerat, en regissör som aldrig regisserat, fem års manusutvecklande och ett schweiziskt alperna utan snö. Häng med oss när vi dissekerar den mest kontroversiella Bondfilmen i Tid för bröllop och släktforskning. Detta är den första av två delar, fortsättningen hör du söndag 27/3.
Topics: james bond, tid for podd, john barry, podcast, agent, spion, svensk
Podcasts
Mar 6, 2016
audio
eye 1,229
favorite 0
comment 0
I avsnitt nummer fem blir vi japaner för en dag och utforskar bland mycket annat en ihålig vulkan. Vi diskuterar även hur långt begreppet "dunderlångt" egentligen är. Häng med oss i Tid för japaner och vulkaner! Mycket nöje!
Podcasts
Feb 21, 2016
audio
eye 1,389
favorite 0
comment 0
Avsnitt nummer fyra är ett radioaktivt och explosivt avsnitt där vi dyker ner på djupet i Thunderball (Åskbollen). Häng med oss till Bahamas i det fjärde avsnittet, Tid för vatten och atombomber. Mycket nöje!
Topic: James Bond, Tid För Podd, John Barry, Podcast, Agent, Spion, Film
Podcasts
Feb 7, 2016 Tid för podd
audio
eye 1,316
favorite 0
comment 0
Avsnitt 3 av den enda svenska James Bond-podden. Denna gång behandlar vi seriens tredje film Goldfinger, där vi bland annat snackar guld och farliga hattar. Mycket nöje!
Podcasts
audio
eye 1,569
favorite 0
comment 0
Här har ni avsnitt två av Tid För Podd där vi bland annat diskuterar om man verkligen ska dricka rött vin till fisk samt om det verkligen är effektivt att skjuta med pistol från höften. Det och mycket mer tas upp då vi diskuterar den andra filmen i serien, From Russia With Love (Agent 007 Ser Rött)! Mycket nöje!
Topics: James Bond, Tid För Podd, John Barry, Podcast, Agent, Spion, Film, James Bond